Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:33

شیرینی شكر پاره

شیرینی شكر پاره

shooroshirin5

0 0

آسان

25 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 500 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره‌ی آبكرده 250 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 3 عدد

 

فندق پوست گرفته 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

شكر 500 گرم

 

گلاب یا عرق دارچین 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

آرد و بیكینگ‌پودر را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید و وانیلین را به آن بیفزائید. آن‌گاه مخلوط كره و زرده‌های تخم‌مرغ را به آرد بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.

سپس توپ‌های فراهم‌كرده‌ی خمیر را در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و وسطشان را با دسته‌ی قاشق چوبی گود كنید و فندق بگذارید.

اكنون سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، شیرینی را بپزید.

آن‌گاه سینی را از فر در آورید. همینكه شیرینی‌ها قدری خنك شدند، رویشان شربت بریزید.

روش تهیه‌ی شربت: آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.

آن‌گاه شربت را بجوشانید و پس از 5 دقیقه، گلاب را بیفزائید و پس از چند جوش آن را از روی اجاق بردارید. 

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی شكر پارهشكر پارهکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرقنادی تعداد بازديد: 1119 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است