Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 13:33

شیرینی اشكی

شیرینی اشكی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره یا روغن قنادی  200 گرم

 

آرد سفید 250گرم

 

پودر شكر  50 گرم

 

تخم‌مرغ  1 عدد

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك  یك پینچ

 

دارچین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

همه مواد را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی یا با دست هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

 آن‌گاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

 سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و رول كنید. حالا دو سر آن را به هم بچسبانید تا به شكل اشك درآید.

خمیرهای شكل داده را بلافاصله، در سینی چربكرده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 180‌درجه‌سانتیگراد، بپزید.

همین‌كه شیرینی خنك‌ شد، یك طرف آن را در شكلات آبكرده فرو ببرید و صبر كنید شكلات ببندد. اكنون شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شيرينيشيرينيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيطرز تهيه شيرينيشیرینی اشكی تعداد بازديد: 11503 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است