Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:18

قلب‌های شكلاتـی استرالیایی

قلب‌های شكلاتـی استرالیایی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره  60 گرم

 

عسل 160 میلی‌لیتر

 

آرد  260 گرم

 

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

 

دارچین  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر هل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو  1 قاشق چایخوری

 

شكلات آبكرده185 گرم

 

مارمالاد توت فرنگی2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مریم امیری

 

كره و عسل را روی حرارت بگذارید تا كره آب شود و در حدود یك دقیقه، بجوشد.

 آن‌گاه آن را از روی حرارت بردارید و بعد از 10 دقیقه، مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر، ادویه‌ها و پودر كاكائو را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

روی ظرف را بپوشانید و به مدت یك ساعت و نیم كنار بگذارید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید و به ضخامت 4 میلی‌متر، باز كنید. حالا با برشگری به شكل قلب، خمیر را ببرید و در سینی چربكرده بچینید.

وسط شیرینی‌ها را سوراخ كنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، بپزید.

 همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، قسمت زیر آنها را در شكلات آبكرده، فرو ببرید و صبر كنید تا شكلات كاملاً ببندد.

 سپس حفره‌های شیرینی‌ها را با مارمالاد پر كنید.

 

برچسب ها: آموزش شيرينيشيرينيشيريني شكلاتيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيقلب‌های شكلاتـی استرالیایی تعداد بازديد: 741 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است