Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 12:20

كَله كَنُو یا شاهدانه

كَله كَنُو یا شاهدانه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كنو یا شاهدانه 200 گرم

 

رطب (خرمای سیاه) 250 گرم

 

گلاب یك‌چهارم پیمانه

 

زنجفیل و دارچین روی هم 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

كنو یا شاهدانه را روی حرارت تفت دهید. پوست خرماها را بگیرید و هسته‌ آن‌ها را نیز در بیاورید. سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا نرم شود.

آن‌گاه زنجفیل، دارچین و كنو تفت داده را اضافه كنید و ورز دهید. حالا هر بار تكه‌های كوچكی از مواد بردارید و با دست آغشته به گلاب، به شكل گردو گلوله‌كنید و بگذارید تا خنك شود.

یادآوری: می‌توان به جای شاهدانه در این دستور از كنجد استفاده نمود. در این صورت از هل به عنوان ادویه استفاده كنید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیشاهدانهطرز تهیه شاهدانهمواد اولیه شاهدانهدستور شاهدانهآموزش شاهدانهكَله كَنُو تعداد بازديد: 1135 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است