Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:58

كیك فنجانی موكا

كیك فنجانی موكا

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شكر قهوه‌ای 140 گرم

 

كره 100 گرم

 

پودر قهوه فوری 2 قاشق سوپخوری

 

آب جوش 2 قاشق سوپخوری

 

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 250 گرم

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 آشپزباشی- مریم امیری

 

تخم‌مرغ، شكر قهوه‌ای و كره را با همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید. آن‌گاه پودر قهوه را در آب جوش حل كنید و به آن بیفزائید. سپس پودر كاكائو را با آرد و بیكینگ پودر مخلوط و الك نمائید و همراه با شیر، كم‌كم به مایه اضافه كنید.

مایه را در قالب‌های كوچك فنجانی بریزید، به طوری كه یك‌سوم از حجم قالب خالی بماند. اكنون فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و كیك‌های فنجانی را به مدت

20 تا 30 دقیقه در فر بپزید. بعد از پختن و سرد شدن، روی كیك‌ها را برش دهید و با خامه شكلاتی بیارائید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آشپزیشیرینی پزیكیك فنجانیطرز تهیه كیك فنجانیمریم امیریكیك فنجانی موكاآموزش كیك فنجانیدستور كیكانواع كیك فنجانیمواد اولیه کیک فنجانی تعداد بازديد: 1571 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است