Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:25

شیرینی فاج سه‌لایه

شیرینی فاج سه‌لایه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 60 گرم

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

كره آب‌كرده 60 گرم

 

شیر  1 قاشق سوپخوری

 

وانیلین  1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه لایه میانی

 

پنیر خامه‌ای 250 گرم

 

شكر 90 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه لایه رویه

 

شكلات خردكرده 125 گرم

 

كره  125 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد متوسط

 

آرد 30 گرم

 

پودر شكربه میزان لازم

آشپزباشی

 

قالب 18×28 سانتیمتری را چرب كنید. كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی آرد، پودركاكائو، شكر، كره آب‌كرده، شیر و وانیلین را مخلوط نمائید. بعد در قالب بریزید و پرس كنید و به مدت10 تا 15 دقیقه در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید.

سپس مواد میانی را روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا مواد رویه را روی آن بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید. پس از خنك شدن، شیرینی را به ابعاد مورد نظر برش دهید و با پودر شكر تزئین كنید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم تركیب كنید و با درجه كند همزن برقی بزنید تا كاملاً یكدست و صاف شود.

روش تهیه مواد رویه: شكلات و كره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاملاً صاف شود. بعد از روی حرارت بردارید و تخم مرغ و آرد به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآموزش شیرینی پزیآشپزباشیشیرینی فاج سه‌لایهشیرینی فاجشیرینی سه لایه تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است