Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:30

شیرینی شیر

شیرینی شیر

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره‌ نرم 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 150 گرم

 

روغن مایع  50 میلی‌لیتر (حدود یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد 400 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

گردو یا بادام خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری          

 

كره را در كاسه‌ مناسبی بریزید و تخم‌مرغ، شیر، شكر، روغن مایع، آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آن‌گاه هربار به اندازه‌ یك گردوی كوچك، از خمیر بردارید و به شكل بیضی درآورید و در گردو یا بادام خرد كرده بغلتانید.

سپس خمیرها را با فاصله، در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 170 درجه‌ سانتیگراد، بپزید. حالا شیرینی‌ها را از فر درآورید و روی پنجره‌ سیمی خنك كنید.

اكنون شیرینی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شيرينيشیرینی شیرآموزش شیرینی شیرروش تهيه شیرینی شیرمواد لازم شیرینی شیرآشپزي شیرینی شیر تعداد بازديد: 3861 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است