Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 19:52

مَدلین پسته

مَدلین پسته

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 240 گرم

 

شكر ریز 200 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

پسته‌ی خردكرده 50 گرم

 

آرد 300 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب مخصوص مدلین را چرب و آردپاشی نمائید.

آن‌گاه كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا نمك، وانیلین، آرد و پسته را هم بیفزائید. اكنون هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از مایه، داخل حفره‌های قالب بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر(تاون) بپزید.

یادآوری 1: مدلین را در ظرف دردار نگهداری كنید.

یادآوری 2: مصرف مدلین همراه با بستنی، بسیار مطلوب و مناسب است.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیمدلین پستهآموزش مدلیندستور تهیه مادلین تعداد بازديد: 604 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است