Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 11 فروردین 1399 - 04:38

پای شیفون شکلاتی (chocolate chiffon pie)

پای شیفون شکلاتی (chocolate chiffon pie)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر 

بیسکویت شکلاتی 100 گرم

کورن فلکس شکلاتی 75 گرم

فندق خرد کرده و برشته 50 گرم

پودر شکر 4 قاشق سوپخوری

کره آبکرده 80 گرم 

مواد لازم میانی

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

شکر  100 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

شکلات تلخ یا شیری 225 گرم (خرد کرده)

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

خامه قنادی (همزده) 150 گرم

 

آشپزباشی - افسانه ظروفی

بیسکویت و کورن فلکس را آسیاب کنید و در کاسه مناسبی بریزید.

آن‌گاه فندق، پودر شکر و کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مخلوط فراهم کرده را در قالب تارت(دیواره از کف جدا) به اندازه 23 سانتیمتر بریزید و بفشارید.

حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و پایه دسر را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید و بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

اکنون مایه میانی را به این ترتیب آماده کنید. شیر را در ظرف مناسبی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید و 2 دقیقه کنار بگذارید.

آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید. اینک نیمی از شکر را به شیر بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا زرده تخم‌مرغ‌ها و شکلات را هم افزوده و 4-5 دقیقه یا تا زمانیکه شکلات آب شود، آن‌را روی حرارت بخار آب جوش نگه دارید.

سپس این مایه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن بیفزائید.

رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا اندکی سفت شود و به سنگینی از قاشق بریزید!

اکنون سه چهارم از خامه را به مایه دسر افزوده و مخلوط کنید.

حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید(مرنگ).

اینک مرنگ را به آرامی و به کمک لیسک به دسر بیفزائید و آن را درون قالب روی پایه بیسکویتی بریزید.

آن‌گاه پای شیفون را دست کم سه ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

سپس دسر را به اندازه دلخواهتان برش دهید و با خامه و فندق کاراملی بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینپای شیفون شکلاتیدستور تهیه پای شیفون شکلاتیروش تهیه پای شیفون شکلاتیطرز تهیه پای شیفون شکلاتی تعداد بازديد: 646 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟