Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:18

شكلات زنجفيلي

شكلات زنجفيلي

shooroshirin

0 0

متوسط

30 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 25 - 30 عدد

گلوكز....................... 2 قاشق سوپخوري

خامة ساده ............ 100 ميلي‌ليتر

شكلات شيري .............250 گرم

پودر شكر............. 20 گرم

كره........... 45 گرم

زنجفيل گلسه شده يا خشك............ 65 گرم

شكلات سفيد رنده كرده.......... 150 گرم

پودر كاكائو............. 1 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - مریم امیری :

روش تهیه

گلوكز و خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گلوكز در خامه حل شود و خامه نيز داغ شود. آن‌گاه ظرف را از روي حرارت برداريد و شكلات شيري خرد كرده را بيفزائيد و هم بزنيد تا شكلات آب شود. سپس پودر شكر، كره و زنجفيل را اضافه كنيد و ماية فراهم‌كرده را در يخچال بگذاريد تا سفت شود. اكنون هر بار به اندازة يك قاشق سوپخوري از اين مايه را برداريد و به شكل توپ درآوريد و در شكلات سفيد رنده كرده بغلتانيد. سپس اندكي پودر كاكائو روي شكلات‌ها الك كنيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بچينيد.

 

خواص   زنجبیل

زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان Zingiber officinale است . عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، دارو های گیاهی و خاورمیانه به کار می‌رود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید محسوب می‌شود‌، زنجبیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجبیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.

برچسب ها: شکلاتشكلات زنجفيليطرز تهیه شكلات زنجفيلي تعداد بازديد: 455 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است