Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:23

قُـرابیه

قُـرابیه

shooroshirin1

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

بادام پوست كنده 150 گرم

 

شكر 200 گرم

 

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مخلوط خلال پسته، خلال بادام و شكر به میزان لازم

 

آشپزباشی – سعید بابارحیمی

 

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ گراف یاكاهی بپوشانید. ‌آن‌گاه بادام را آسیاب كنید و همراه با شكر، سفیده‌های تخم‌مرغ و وانیلین دوبار با دنده ریز چرخ گوشت، چرخ كنید.

چنانچه خمیر سفت بود قدری دیگر سفیده تخم‌مرغ به آن بیفزائید و آنقدر خمیر را هم بزنید تا سفید شود. سپس آن را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار اندكی از مایه را با فاصله روی سینی دارای كاغذ بگذارید و رویشان خلال پسته، خلال بادام و شكر بپاشید، حالا سینی را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، قرابیه را بپزید.

همینكه قرابیه خنك شد، آن را از كاغذ جدا كنید و در ظرف دردار نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع شیرینیشیرینی پزیقُـرابیـهآموزش قُـرابیـهطرز تهیه قُـرابیـهمواد اولیه قُـرابیـهانواع قُـرابیـه تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است