Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:08

شیرینی برشی شكلات و نارگیل

شیرینی برشی شكلات و نارگیل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره آب‌كرده 125 گرم

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

پودر نارگیل 90 گرم

 

تخم مرغ یك عدد

 

آرد 125 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو  1 قاشق سوپخوری

 

پودر نارگیل  2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه رویه

 

پودر قند 160 گرم

 

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

كره، شكر، پودر نارگیل، تخم مرغ، آرد، بیكینگ‌پودر و پودر‌كاكائو را در كاسه مناسبی بریزید و با قاشق فلزی هم بزنید تا مواد، خوب با هم مخلوط گردد و صاف و یكدست شود. سپس مواد را در قالب چرب‌كرده 19×29 سانتیمتری بریزید و آن را پرس كنید؛ رویش را صاف نمائید و قالب را در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت 20 دقیقه بپزید.

آن‌گاه مواد رویه را روی شیرینی بریزید و 2 قاشق پودر نارگیل را روی آن بپاشید. اینك شیرینی را داخل قالب خنك كنید و پس از برش زدن، از قالب خارج كنید.

روش تهیه مواد رویه: برای تهیه مواد رویه، تمام مواد را با هم مخلوط كنید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی برشیآموزش شیرینی پزیآشپزباشیشیرینی برشی شكلات و نارگیلشیرینی شکلاتشیرینی نارگیل تعداد بازديد: 844 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است