Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 17:29

برش فندق

برش فندق

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 250 گرم

 

شكر  55 گرم

 

آرد 185 گرم

 

آرد برنج 35 گرم

 

پودر فندق 135 گرم

 

فندق درسته و بوداده 35 گرم

آشپزباشی

 

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا كاملاً سبك و روشن شود. بعد آردها و پودر فندق را با هم مخلوط كنید و به مواد بیفزائید و خوب هم بزنید تا مخلوط، صاف و یكنواخت شود.

حالا قالب 26×32 سانتیمتری را چرب كنید و مایه‌ی ‌آماده را در آن بریزید و سطح آن را صاف كنید. سپس خطوطی برای برش به صورت مربع‌های 5 سانتیمتری روی خمیر ایجاد كنید و وسط هر مربع یك عدد فندق بگذارید. حالا قالب را در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 170 درجه‌ سانتیگراد، به مدت40  دقیقه قرار دهید. پس از پخت شیرینی، روی خط‌های قبلی را كاملاً برش بزنید و بعد از سرد شدن، از قالب جدا كنید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآموزش شیرینی پزیآشپزباشیشیرینی با فندقبرش فندقشیرینی با برش فندقفندق تعداد بازديد: 697 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است