Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:23

قطاب

قطاب

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

ماست خامه‌ای 100 گرم

روغن آبکرده 100 گرم

آرد 200 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

مواد لازم میانی:

بادام آسیاب کرده 120 گرم

پودر شکر 70 گرم

هل آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

زرده تخم‌مرغ‌ها، ماست خامه‌ای و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی بدست آید. سپس روی خمیر را بپوشانید و حدود 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و هر تکه را با وردنه باز کنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.

اکنون روی هر خمیر مقداری از مواد میانی بگذارید و خمیر را به شکل نیمدایره تا کنید و اطرافش را محکم بپیچید.

آن‌گاه قطاب را در روغن داغ سرخ کنید و روی هوله کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

همینکه قطاب خنک شد، آنها را در پودر شکر بغلتانید و در صورت دلخواه با پسته بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: بادام، پودر شکر و پودر هل را با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: قطابانواع شیرینیآشپزباشیلیلا آیانی صفتشیرینی ویژه عید تعداد بازديد: 610 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است