Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:38

بیسكویت فلورانتین

بیسكویت فلورانتین

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم 115 گرم

 

شكر ریز 115 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

اسانس بادام چند قطره

 

آرد 225 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

 

زردآلوی خشك و خردكرده 175 گرم

 

انبه خشك و خردكرده 50 گرم

 

بادام پرك 100 گرم

 

آرد 60 گرم

 

كره 50 گرم

 

شكر دانه ریز 50 گرم

 

عسل  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی –افسانه اسفندياری

 

 فر را با دمای 190 درجه سانتی‌گراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. سپس تخم مرغ را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

حالا اسانس، آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتی‌متر قالب بزنید و در سینی فر بچینید.

اكنون مواد رویه را با قاشق روی شیرینی‌ها بریزید و در فر به مدت 15 دقیقه بپزید تا طلایی‌رنگ شوند. سپس از فر بیرون آورید و روی پنجره سیمی خنك كنید. اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و درداری بچینید.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود و مخلوط نرم گردد.

 

 

برچسب ها: شیرینی پزیبیسكویتطرز تهیه بیسكویتآموزش بیسكویتانواع بیسكویتمواد اولیه بیسكویتدستور بیسكویتبیسكویت فلورانتینافسانه اسفندياری تعداد بازديد: 876 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است