Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:43

اسلایس موس شکلات

اسلایس موس شکلات

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 بیسکویت شکلاتی آسیاب کرده 200 گرم

 

کره آبکرده و خنک شده 100 گرم

 

شیر 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

 

شکلات تلخ (خرد کرده) 200 گرم

 

زرده تخم مرغ 3 عدد

 

شکر 120 گرم

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

ژلاتین 6 ورق

 

خامه صبحانه 200 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب چربکرده دارای کاغذ روغنی به اندازه 18×28 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید. (دقت کنید کاغذ از دو لبه طولی قالب بلندتر باشد تا بتوانید دسر را براحتی از قالب درآورید).

آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید. حالا شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس شکلات را درون شیر بریزید و مخلوط کنید. اکنون زرده تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود و بعد آرد ذرت را به آن بیفزائید.

اکنون مخلوط شیر و شکلات گرم را کم‌کم به زرده‌های زده شده افزوده و مخلوط کنید. حالا مایه به‌دست آمده را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.

در این میان ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه نرم شد، آبش را دور بریزید و ژلاتین را به مایه شکلاتی بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

اینک ظرف را درون آب یخ قرار دهید تا مایه خنک شود و بعد خامه را به آن اضافه کنید. آن‌گاه موس شکلات را در قالب، روی بیسکویت بریزید و قالب را یک شب در یخچال نگه دارید تا موس کاملا ببندد و آماده برش زدن شود.

حالا موس شکلات را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شکلاتاسلایس شکلاتیاسلایس موس شکلاتشیرینی برشی شکلاتیموس شکلاتی تعداد بازديد: 1572 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است