Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 21:04

شکلات اورئو عسلی

شکلات اورئو عسلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

شیر عسلی................ ۱۶۰ گرم

کره ..............  ۲۰ گرم

خامة صبحانه...............  ۲ قاشق سوپخوری

بیسکویت اورئو خرد کرده ...............۲۵۰ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان :

 

مواد لازم

شیر عسلی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود. آنگاه خامه را به آن بیفزائید و بگذارید داغ شود ولی نجوشد! سپس بیسکویت اورئو را به آن افزوده و مخلوط سازید. حالا این مخلوط را در قالب به اندازة 10×25 (دارای کاغذ روغنی) بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود. اکنون آن را به اندازة دلخواهتان برش دهید و در پودر شکر بغلتانید.

 

 

خواص عسل

ناخالصی ها را از منافذ پوست جذب کرده و به مانند یک عامل پاکسازی کننده عمل می‌کند و از آنجا که یک ضد عفونی کننده طبیعی به شمار می‌رود می‌تواند به پوست شما پاکی و التیام دهد. شما می‌توانید به راحتی یک لایه نازک از عسل را روی صورت خود به نحوی که روی گردنتان نچکد، قرار دهید و بعد از 30 دقیقه با آب ولرم صورت خود را بشویید.

برچسب ها: شکلاتشکلات اورئو عسلیطرز تهیه شکلات اورئو تعداد بازديد: 395 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است