Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:52

شیرینی ترد دارچینی

شیرینی ترد دارچینی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 180 گرم

 

شكر قهوه‌ای (روشن) 125 گرم

 

زرده تخم‌مرغ  1 عدد درشت

 

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 225 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌سودا یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

كرم تارتار یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

شیر 1 قاشق سوپخوری

 

شكر برای روی شیرینی 100 گرم

 

پودر دارچین 2 قاشق چایخوری

آشپزباشی – مهدیس رحیمیان

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و شكر قهوه‌ای را بیفزائید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، نمك، بیكینگ‌ سودا و كرم تارتار را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با شیر به مایه بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

 سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا كاملا سرد شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5/7 سانتیمتر دایره‌هائی از آن ببرید.

اینك رویشان مخلوط شكر و دارچین بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید. بیسكویت‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی دارچینیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینیشیرینی ترد تعداد بازديد: 691 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است