Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 22:06

شكوفه‌های خرفه

شكوفه‌های خرفه

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره  200 گرم

 

پودر شكر 55 گرم

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب پرتقال  2 قاشق سوپخوری

 

تخم خرفه 1 قاشق سوپخوری

 

آرد  225 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

كره، پودر شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا مایه، كمرنگ شود.

آن‌گاه آب پرتقال و تخم خرفه را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را به مایه بیفزائید و با قاشق فلزی مواد را با هم مخلوط كنید.

 حالا مایه را در كیسه مخصوص شیرینی پزی دارای ماسوره كنگره دار بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله روی سینی بگذارید.

اكنون سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید. سپس صبر كنید شیرینی خنك شود و در صورت دلخواه رویشان پودر شكر بپاشید.

 

برچسب ها: آموزش شيرينيشيرينيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيشكوفه‌های خرفهشيريني با خرفه تعداد بازديد: 2359 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است