Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:38

براونی با رویه گردوئی

براونی با رویه گردوئی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 16 برش

کره  100 گرم

شکلات شیری  90 گرم

آرد 75 گرم

بیکینگ پودر  یک‌چهارم  قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم  قاشق چایخوری

شکر 200 گرم

تخم مرغ 2 عدد درشت   

شیر 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

شکر 200 گرم

آب 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

خاli صبحانه 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

گردو خرد کرده  100 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید. شیر و تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس مخلوط کره و شکلات را به آن بیفزائید. حالا وانیل و مواد خشک را افزوده و مخلوط نمائید و مایه به دست آمده را در قالبی به اندازه 20×20 سانتیمتر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بریزید.

اکنون براونی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه،  در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید و بعد  مواد رویه را روی براونی بریزید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

اینک براونی را به اندازه دلخواهتان برش بزنید.

روشتهیه مواد رویه:

شکر و آب را روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید، خامه، وانیل و گردو را به آن بیفزائید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانانواع براونیبراونی با رویه گردوییطرز تهیه براونی گردویی تعداد بازديد: 1085 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است