Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:01

شیرینی ترد كشمش و گردو

شیرینی ترد كشمش و گردو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

شكر 70 گرم (یك سوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 125 گرم

 

شكلات خردكرده 50 گرم

 

كشمش طلائی 90 گرم

 

گردوی خردكرده 30 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

كورن فلكس حدود 200 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیاتی صفت

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس مخلوط آرد، شكلات، كشمش و گردو به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید. حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و در كورن فلكس بغلتانید.

اكنون آنها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و در فر قرار دهید. حال شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید و روی پنجره‌ سیمی خنك كنید. آن‌گاه شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی ترد كشمش و گردوشيريني تردروش تهيه شيريني تردشيريني كشمش و گردومواد لازم شيريني تردآموزش شيريني تردكشمش و گردو تعداد بازديد: 1814 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟