Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 18:19

شیرینی موكا

شیرینی موكا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم  200 گرم

 

شكر دانه‌ریز 130 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 290 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر قهوه فوری 4 قاشق چایخوری

 

شكلات آبكرده 200 گرم

 

بادام خردكرده و برشته 150 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. بعد در ظرف مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و دوباره بزنید تا تخم‌مرغ جذب مواد شود. آن گاه آرد، بیكینگ‌پودر، نمك و پودر قهوه را الك كنید و به مواد قبلی بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید.

حالا مایه را داخل قیف پارچه‌ای دارای ماسوره كنگره‌ای، بریزید و نوارهائی به طول 5 سانتیمتر از آن در سینی بگذارید و به مدت 15-12 دقیقه، در فر بپزید. حالا شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید. اكنون سر شیرینی‌ها را در شكلات آبكرده فرو ببرید و روی هر یك بادام بپاشید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیافسانه اسفندیاریشیرینی موكاروش تهیه شیرینی موكامواد لازم شیرینی موكا تعداد بازديد: 1081 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است