Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 02:02

نان برنجی

نان برنجی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن جامد مرغوب 250 گرم

 

پودر شكر نرم 175 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد برنج 500 گرم

 

هل آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

گلاب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

تخم خرفه  به میزان لازم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

روغن، پودر شكر و زرده تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یكدست و سبك شوند.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ را در ظرف دیگری، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

حالا سفیده زده شده، آرد برنج، هل و گلاب را به مایه بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

اینك خمیر را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره كنگره‌دار بریزید و گل‌های كوچكی از آن، با فاصله روی سینی بگذارید و قدری تخم خرفه بپاشید.

 اكنون سینی را در فر گرم شده با دمای 170 درجه‌سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، شیرینی را بپزید.

 همینكه نان برنجی خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شيرينيشيرينينان برنجیانواع شيرينيدستور شيرينيطرز تهيه شيرينيشيريني برنجي تعداد بازديد: 2196 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است