Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:47

پيراشكی برلينی

پيراشكی برلينی

shooroshirin

0 0

متوسط

16 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 16 عدد

مواد لازم خمير:

شير...............125 ميلي‌ليتر

كره يا مارگارين..................100 گرم

آرد سفيد گندم500...................... گرم

مايه خمير فوري....................15 گرم

شكر.......................30 گرم

وانيل شكري....................يك قاشق چايخوري

اسانس بادام.................... يك قطره

نمك.............................يك‌دوم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ.......................2 عدد

زرده‌ي تخم‌مرغ...................2 عدد

روغن براي سرخ كردن.....................به مقدار لازم

مارمالاد دلخواه.......................300 گرم

براي تهيه ي خمير:

آرد را در كاسه‌اي الك كرده، مايه‌خمير فوري را به آن اضافه و مخلوط كنيد. وسط آرد را گود كرده و بقيه‌ي مواد به جز شير و كره داخل آن بريزيد. در آخر شير و كره را افزوده، با دست هم بزنيد تا به صورت خمير درآيد. سپس خمير را با دست يا با (دستگاه خميرزن) به مدت 5 دقيقه ورز دهيد تا لطيف شود. خمير را در ظرفي در بسته گذاشته و به مدت يك ساعت در جاي گرم قرار دهيد تا خمير ور بيايد. خمير را بعد از استراحت از كاسه بيرون آورده و روي سطح آرد پاشيده شده به مدت 5 دقيقه‌ي ديگر ورز دهيد سپس آن را به 16 قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر چانه‌ي خمير را خوب ورز داده،گرد كنيد سپس بين پارچه قرار دهيد و صبر كنيد تا حجم خمير مجدداً دو برابر شود. روغن را در تابه بريزيد تا داغ‌داغ شده و دماي آن به 180 درجه‌ي سانتي‌گراد برسد. سپس خميرها را دانه‌دانه در روغن سرخ كنيد و روي پنجره سيمي قرار دهيد تا خنك شود سپس وسط آن را با چاقو باز كرده، كرم و يا مارمالاد دلخواه بماليد و روي آن پودر قند بپاشيد.

نكته:

 مي‌توانيد چانه‌ها را روي كاغذ روغني قرار داده و روي آن را بپوشانيد تا حجم آن دو برابر شود. سپس كاغذ روغني را بريده و به كمك كاغذ آن را داخل روغن بياندازيد تا شكل خمير تغيير نكند.

برچسب ها: طرز تهیه پیراشکیپیاشکیپيراشكی برلينی تعداد بازديد: 580 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است