Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:25

بادام سوخته

بادام سوخته

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر 150 گرم

 

بادام خام 100 گرم

 

گردو  100 گرم

 

بادام هندی خام  100 گرم

آشپزباشی

 

ابتدا تابه مناسبی روی اجاق بگذارید، حدود نیمی از شكر را در آن بریزید و كارامل كنید. همین‌كه شكر كارامل شد، باقیمانده شكر را به آن بیفزائید و با حركت دادن ظرف روی حرارت، شكر را كارامل كنید.

اكنون بادام، گردو یا بادام هندی را، كم‌كم داخل كارامل بریزید و آن را با چنگال مخلوط كنید تا مغزها به كارامل آغشته شوند مغزهائی كه به هم می‌چسبند، بعد از مخلوط شدن از هم جدا می‌شوند، حالا بادام سوخته را در سینی چربكرده بریزید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. آن‌گاه از سینی جدا كنید و در ظرف دلخواه بریزید.

 

برچسب ها: بادامآموزش شیرینیآشپزباشیبادام سوختهروش تهیه بادام سوختهمواد لازم بادام سوختهتهیه بادام سوختهآشپزی با بادام سوخته تعداد بازديد: 842 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است