Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 21:20

رولت پفی هلو

رولت پفی هلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد سفید.................100 گرم

بیکینگ‌پودر................یک‌هشتم قاشق چایخوری

آب.............100 گرم

روغن مایع............100 گرم

وانیل.............یک‌هشتم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ..............3 عدد

مارمالاد زردآلو.................یک شیشه کوچک

خامه شیرین شده.................یک تا یک‌ و یک‌چهارم پیمانه

کمپوت هلو...............به مقدار لازم

روش‌تهیه

آرد و بیکینگ‌پودر را در ظرفی الک کنید.

آب و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید. پس از جوش آمدن، وانیل و آرد الک شده فوق را اضافه و روی حرارت کم مرتب زیر و رو کنید. آن را کنترل کنید تا ضمن آماده شدن، آب آن کاملاً‌ تبخیر شده و دیگر بخاری از آن متصاعد نشود. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی ولرم شود. سپس تخم‌مرغ ها را یکی‌یکی‌ با فاصله اضافه کرده و با همزن برقی بزنید تا خمیر منسجم و یک‌دستی به دست آید. سینی مورد نظر را با کاغذ روغنی پوشانده، سطح روی آن را با کره چرب کرده و آردپاشی کنید. سپس خمیر فوق را با دست داخل سینی پهن کنید. مارمالاد نسبتاً رقیق شده را داخل قیف ریخته و به صورت مورب و راه‌راه روی خمیر را با آن منقش کنید. سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا روی آن طلایی خوشرنگ شود. سپس از فر خارج و پس از سرد شدن خامه فرم گرفته را روی سطح داخلی آن کشیده و هلوی فیله شده را روی آن بچینید. سپس به صورت سه لا تا زده و به مدت 15 دقیقه روی کاغذ روغنی دولا در جای خنک قرار دهید. سپس آن را به صورت مورب برش زده، در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

برچسب ها: کیکشیرینیرولتآموزش قنادیطرز تهیه رولتمارمالاد زردآلووانیلکمپوت هلو تعداد بازديد: 159 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است