Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 22:45

كلوچه های خامه و مربا

كلوچه های  خامه و مربا

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر 7 گرم (دو قاشق چایخوری)

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

 

شیر ولرم 1 پیمانه‌ی سرپر (260 میلی‌لیتر)

 

آرد 435 گرم

 

كره‌ی آبكرده 60 گرم

 

مربای آلبالو 160 گرم

 

خامه‌ی فرم‌گرفته 300 گرم

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

پودر مایه‌خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن ظاهر گردد.

آن‌گاه آرد را در كاسه‌ی دیگری الك كنید و باقیمانده‌ی شكر را همراه با یك‌چهارم‌قاشق چایخوری نمك، به آن بیفزائید.

سپس مایه‌خمیر فعال‌شده، شیر و كره را نیز به مواد خشك اضافه كنید.

حالا مواد را هم بزنید تا خمیری به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشیده، به مدت تقریبی ده دقیقه ورز دهید تا بافت صاف و یكدستی پیدا كند.

بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد و تقریباً دو برابر شود.

سپس خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر تكه را به شكل توپ درآورید.

حالا خمیرها را با فاصله، در سینی چربكرده و ‌آردپاشیده بچینید، رویش را بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا حجمشان دو برابر شود.

بعد سینی را در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید و كلوچه‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه، یا تا زمانی كه طلائی رنگ شوند، بپزید.

اكنون كلوچه‌ها را روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شوند.

اینك شكافی از یك سمت روی كلوچه‌ها ایجاد كنید، داخلشان مربای آلبالو بمالید و با خامه‌ی فرم‌گرفته، روی مربا را بپوشانید.

قدری پودر شكر نیز روی آن‌ها بپاشید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش کلوچهانواع کلوچهآشپزباشیدستور تهیه کلوچهكلوچه خامهکلوچه مرباییمواد لازم کلوچه تعداد بازديد: 920 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کلوچه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است