Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:44

سوهان كنجدی

سوهان كنجدی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

عسل  100 گرم

 

پودر شكر250 گرم

 

كره  125 گرم

 

سفیده تخم‌مرغ  1 عدد

 

كنجد  380 گرم

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

همه مواد را در كاسه‌ای بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

 آن‌گاه مایه به دست آمده را در كیسه‌ شیرینی‌پزی، دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار به اندازه فندق از این مایه روی سینی چربكرده، بگذارید.

سپس سینی را در فر گرم ‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 5-10 دقیقه، سوهان را بپزید.

حال سینی را از فر درآورید و قبل از اینكه سوهان كنجدی خنك شود، آن را از سینی جدا كنید و در ظرف زیبای پذیرائی بچینید.

 

برچسب ها: سوهانسوهان كنجدیقناديانواع شيرينيدستور شيرينيآموزش سوهان كنجديسوهان كنجد و عسل تعداد بازديد: 705 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است