Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 19:53

شیرینی مربائی لهستانی

شیرینی مربائی لهستانی

shooroshirin6

0 0

آسان

30 نفر

مواد مورد نیاز

 خامه صبحانه 60 گرم

 

پودر مایه خمیر دو و یک چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

کره سرد، خرد کرده 250 گرم

 

تخم مرغ همزده 1 عدد درشت

 

مارمالاد دلخواه 200 گرم

 

مواد لازم رویه:

 

پودر شکر 160 گرم

 

کره آبکرده 2 قاشق سوپخوری

 

کورن سیروپ 2 قاشق چایخوری

 

شیر 2-3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

خامه و مایه‌خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و 10دقیقه کنار بگذارید. آن‌گاه آرد و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده‌نان درآید. حالا مخلوط خامه و مایه‌خمیر و تخم‌مرغ را به آرد بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی، بچینید.

آن‌گاه رویشان قدری مارمالاد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویش را با مواد رویه بیارائید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد لازم به‌جز شیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه شیر را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید تا به غلظت مناسبی برسد.

 

برچسب ها: شیرینی مرباییبیسکویت مرباییشیرینی مارمالادیشیرینی مربائی لهستانیشیرینی لهستانی تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است