Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 11:24

شیرینی زنجفیلی با شیره انگور

شیرینی زنجفیلی با شیره انگور

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 260 گرم

 

بیكینگ‌پودر سه‌چهارم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌سودا سه‌چهارم قاشق چایخوری

 

زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

جوز هندی یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

كره 125 گرم

 

شكر قهوه‌ای تیره 250 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

زرده‌ تخم‌مرغ  1 عدد درشت

 

شیره‌ انگور 90 گرم (یك‌سوم پیمانه)

 

زنجفیل شكری 200 گرم

 

كشمش 120 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ آیسینگ

 

شكر قهوه‌ای 60 گرم

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

كره 30 گرم

 

پودر شكر الك‌كرده 160 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

فر را بادمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را به اندازه‌ 30×40 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را هم چرب كنید. آن‌گاه مواد خشك را در كاسه‌ مناسبی بریزید و كنار بگذارید.

كره را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس شكر قهوه‌ای را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخم‌مرغ كامل، زرده‌ تخم‌مرغ و شیره‌ انگور را درون مایه بریزید و مواد خشك را كم‌كم بیفزائید. اكنون یك‌دوم پیمانه از زنجفیل شكری و كشمش را افزوده و مخلوط كنید.

خمیر فراهم كرده را در سینی پهن كنید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آیسینگ فراهم كرده را رویش بریزید و صاف كنید. اینك باقیمانده‌ زنجفیل را روی آیسینگ بپاشید، حدود 30 دقیقه كنار بگذارید تا ببندد و سفت شود.

آن‌گاه شیرینی را به مربع‌های 5 سانتیمتری ببرید.

روش تهیه‌ آیسینگ: شكر قهوه‌ای، شیر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا كره و شكر آب شوند. آن‌گاه از روی حرارت بردارید و پودر شكر و وانیل را بیفزائید.

 

برچسب ها: شیرینی زنجفیلی با شیره انگورآموزش شيريني زنجفيلشيريني شيره انگورمواد لازم شيريني زنجفيلروش تهيه شيريني زنجفيليشيريني زنجفيلي تعداد بازديد: 1448 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است