Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 17:24

شیرینی پرتقال و لیمو

شیرینی پرتقال و لیمو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره‌ نرم 225 گرم

 

شكر 140 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 280 گرم

 

نمك 1 پینچ

 

ژله‌ شكری برای تزئین حدود 60 عدد

 

روش تهیه‌ آیسینگ

 

سفیده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 115 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده‌ تخم‌مرغ، پوست پرتقال و پوست لیمو را بیفزائید و اندكی با همزن برقی بزنید. سپس مخلوط آرد و نمك را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را در كیسه‌ نایلونی قرار دهید و به مدت تقریبی 1 ساعت، در یخچال نگه دارید. حالا فر را با دمای 190 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر، قالب بزنید و با فاصله، در سینی بچینید.

اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی‌ها را بپزید. همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، آنها را با آیسینگ و ژله‌های شكری، بیارائید.

روش تهیه‌ آیسینگ: در ظرف مناسبی، سفیده‌ تخم‌مرغ و آبلیمو را با مفتول دستی بزنید. سپس پودر شكر را كم‌كم اضافه نمائید تا آیسینگ صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: شیرینی پرتقال و لیموآموزش شيريني پرتقالشيريني ليموروش تهيه شيريني پرتقالمواد لازم شيريني ليموشيريني پرتقالپرتقال و ليمو تعداد بازديد: 1487 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است