Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:12

واتروشكا

واتروشكا

shooroshirin1

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 500 گرم

 

مایه‌خمیر 10 گرم

 

آب ولرم 120 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

نمك  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 70 گرم

 

تخم‌مرغ‌همزده برای روی خمیر 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

پنیر محلی یا تازه 500 گرم

 

خامه 200 گرم

 

شكر 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد  1 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم كریم‌پور

 

آرد را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید. آن‌گاه مایه‌خمیر را در كاسه كوچكی بریزید، نیمی از آب ولرم را بیفزائید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه‌خمیر ور بیاید.

 حالا مایه‌خمیر، نمك، تخم‌مرغ‌ها، شكر و باقیمانده آب را در آرد بریزید و به آرامی مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود.

اكنون از خمیر توپ‌های 60 گرمی بسازید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی بچینید. رویشان كره بمالید و وسطشان را سوراخ كنید. سپس مواد میانی را در این حفره‌ها بریزید و صبر كنید تا حجم خمیر بیشتر شود.

اكنون روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه رویشان طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری: می‌توانید به جای پنیر تازه از پنیر خامه‌ای نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با پنیرواتروشكاانواع واتروشكامواد اولیه واتروشكاطرز تهیه واتروشكا تعداد بازديد: 1132 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است