Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:20

شیرینی برشی با پسته

شیرینی برشی با پسته

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم شده 125 گرم

 

شكر قهوه‌ای 185 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

آرد 175 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

دارچین 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه رویه

 

شكلات سفید 150 گرم

 

خامه  60 میلی‌لیتر

 

خلال پسته 6 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

 

قالب 18×28 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. آن‌گاه تخم مرغ‌ها را بیفزائید. سپس آرد و بیكینگ‌پودر و دارچین را اضافه  نمائید؛ داخل قالب بریزید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید و داخل قالب خنك كنید. سپس مواد رویه را روی آن بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

روش تهیه مواد رویه: شكلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تركیبی صاف و یكدست حاصل گردد. بعد از روی حرارت بردارید و خلال پسته را بیفزائید سپس صبر كنیدتا این مایه كمی ببندد و سفت شود.

 

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی برشیآموزش شیرینی برشیمواد لازم شیرینیشیرینی با پستهآشپزباشیشیرینی برشی با پسته تعداد بازديد: 978 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است