Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:51

ساندويچ مادكيك

ساندويچ مادكيك

shooroshirin5

0 0

متوسط

14 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه‌ی مادكیك شكلاتی

 

كره‌ی خرد كرده 150 گرم

 

شكلات خرد كرده 100 گرم

 

شكر ریز 220 گرم

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آرد 150 گرم

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی بیسكویت

 

شكر قهوه‌ای 330 گرم

 

كره‌ی نرم 250 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 525 گرم

 

پودر كاكائو 50 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم گاناش

 

خامه‌ی صبحانه 80 گرم

 

شكلات تلخ 200 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

فر را با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و 2 سینی را به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید به گونه‌‌ای كه كاغذ حدود 2 سانتیمتر از لبه‌ی سینی بالاتر باشد.

آن‌گاه كره، شكلات، شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود. سپس آن را كنار بگذارید تا اندكی خنك شود (10 دقیقه).

حالا آرد، پودر كاكائو و زرده‌‌های تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و مایه‌ی به دست آمده را بین 2 سینی تقسیم كنید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.

همینكه مادكیك خنك شد، با برشگر به قطر 7 سانتیمتر دایره‌هائی از آن ببرید و كنار بگذارید. اكنون بیسكویت را آماده كنید و هر بار مقداری كرم گاناش روی هر بیسكویت بگذارید و با پالت صاف كنید.

سپس برشی از كیك روی كرم گاناش بگذارید و آن را با بیسكویت دیگری بپوشانید. اینك ساندویچ مادكیك را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ی‌ بیسكویت

شكر، كره و تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه مواد خشك را بیفزائید و خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده، اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

سپس خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر  باز كنید و با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.

اكنون بیسكویت‌ها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید و روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید.

روش تهیه‌ی كرم گاناش

خامه و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و حرارت دهید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: آموزش کرمآموزش بیسکویتروش تهیه بیسکویتانواع بیسکویتشیرینی پزیساندويچ مادكيكمادكیك شكلاتیكرم گاناشکرم بیسکویت تعداد بازديد: 1432 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است