Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:53

سوفله‌ گرم لیمو

سوفله‌ گرم لیمو

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

شیر 200 میلی‌لیتر

 

پوست لیمو رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر ریز 90 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ سس لیمو

 

آبلیمو تازه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 90 گرم

 

كره 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –آرزو گنجی

 

فر را با دمای 200 درجه‌  سانتیگراد، گرم كنید و 4 عدد قالب نسوز و مناسب سوفله را به قطر 6 سانتیمتر چرب كنید و قدری آرد بپاشید. آن‌گاه شیر را در ظرف مناسبی بریزید، پوست لیمو را بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

سپس آن را صاف كنید. حالا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با نیمی از شكر با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. اكنون آرد و شیر جوشیده را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا مایه‌ غلیظی به دست آید.

اینك سفیده‌های تخم‌مرغ را با باقیمانده‌ شكر با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن‌گاه سفیده‌های فرم گرفته را به آرامی به مایه‌ قبلی بیفزائید و بالیسك مخلوط كنید.

مراقب باشید كه حجم سفیده‌های تخم‌مرغ از بین نرود. حال این مایه را در قالب‌های سوفله بریزید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید. اكنون سوفله را با سس لیمو و پودر شكر بیارائید و میل كنید.

روش تهیه‌ سس لیمو: آبلیمو و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه كره را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس سس لیمو را در سس‌خوری بریزید.

 

برچسب ها: انواع شیرینیسوفله‌ لیموانواع سوفله‌مواد اولیه سوفله‌طرز تهیه سوفله‌سوفله‌سوفله‌ گرم تعداد بازديد: 1321 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است