Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:24

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی

shooroshirin6

2 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن صاف قنادی 150 گرم

 

پودر شکر 200 گرم

 

تخم مرغ  3عدد

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 30 گرم

 

کشمش بی‌دانه 100 گرم

 

آب سرد 1 قاشق چایخوری

 

زعفران حلکرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 200 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

روغن صاف و پودر‌شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌‌گاه تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.

حالا روغن مایع، کشمش، آب سرد، زعفران و آرد را افزوده و مخلوط کنید. اکنون هربار به اندازه 1 قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و با فاصله در سینی چربکرده شیرینی‌پزی بریزید.

سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 250 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 8 دقیقه بپزید.  

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی پزیشیرینی سنتیشیرینی کشمشیشیرینی با کشمش تعداد بازديد: 2044 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است