Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:31

شیرینی کویتی

شیرینی کویتی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره......................یک‌دوم پیمانه(100 گرم)

پودر شکر..................یک‌دوم پیمانه(80 گرم)

تخم‌مرغ....................یک عدد

هل................یک‌دوم قاشق مرباخوری، پودر شده

آرد................2 پیمانه

بیکینگ‌پودر....................یک‌دوم قاشق مرباخوری

مغز گردو.................یک‌دوم پیمانه، پودر شده

پودر قند و پودر کاکائو......................برای تزئین

روش‌تهیه

کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا پف کند. سپس تخم‌مرغ و هل را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و الک کنید و به مواد فوق بیافزایید. در آخر گردو را افزوده، خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و با کاتر گرد کوچک قالب بزنید. شیرینی را در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید تا بپزید. بعد از سرد شدن شیرینی، روی نصف آن کاکائو و روی نصف ‌دیگر پودر قند الک کنید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی خشکشیرینی بدون فرگردوشیرینی عیدهل تعداد بازديد: 268 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است