Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:17

شيرينی کنافه با خامه

شيرينی کنافه با خامه

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

كره اب شده....................1500 گرم

رشته كنافه...................300 گرم

پنير خامه اي..................200 گرم

پودر پسته.....................مقداري جهت تزيين

خامه.................. 200 گرم

 

مواد لازم برای تهیة شربت :

شكر.................. 1 پيمانه

آب.......................نصف پيمانه

زعفران................... به مقدار لازم

آب ليمو.................... 1 قاشق غذاخوري

روش‌تهیه

خامه  را با پنير خامه اي كاملاً مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. رشته را با دست خرد كنيد و كره ذوب شده را  روي آن بريزيد، طوری که  رشته کاملا با کره آغشته شود. فر را با حرارت ملايم گرم کرده وکف ظرف نچسب را با كره ذوب  شده چرب كنيد. نصف مقدار رشته را در ظرف نچسب قرار دهيد وسطح آن را طوری  فشار دهيد که کاملا هموار و یکدست باشد . مخلوط خامه و پنيررا روي رشته ریخته وشیرینی را به مدت 20 – 30 دقيقه  بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و روی آن طلايي شود . شربت ولرم را  روي رشته بريزيد وآن را  با پودر پسته تزيين نماييد . ، كنافه را بعد از خنك شدن برش های مستطيلي شکل دهيد .

طرز تهيه شربت:

مواد شربت را با هم مخلوط كنيد و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش آمده ، قوام یابد.

نكته:

كنافه رشته بسيار نازكی است  جهت شيريني سنتي كشورهاي مديترانه اي ( سوريه و لبنان‌)

نام ديگر اين شيريني عثمليه است.

در صورت فراهم نبودن رشته كنافه مي توانيد از رشته فالوده استفاده كنيد.

مشابه این شیرینی را با نان تست تهیه می کنند که به کنافه دروغین موسوم است.

برچسب ها: ماه رمضانشیرینیشیرینی کنافهطرز تهیه کنافه تعداد بازديد: 253 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است