Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:39

دونات با سس توت‌فرنگي

دونات با سس توت‌فرنگي

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم‌مرغ.................. 2 عدد

روغن مايع............... 2 قاشق سوپخوري

آب................. 2 قاشق سوپخوري

شكر ريز .............90 گرم

آرد............ 210 گرم

روغن براي سرخ كردن ...............به ميزان لازم

شكر دانه‌ريز براي روي دونات‌ها.................به ميزان لازم

 

مواد لازم براي تهيه سس توت‌فرنگي

توت‌فرنگي.................... 300 گرم

مرباي توت‌فرنگي.............. 125 ميلي‌ليتر

 آشپزباشی - افسانه اسفندياري:

روش‌تهیه

در ظرف مناسبي تخم‌مرغ‌ها، روغن مايع، آب و شكر را با مفتول دستي بزنيد تا با هم مخلوط شوند. آن‌گاه آرد الك كرده را به مايه بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير لطيفي به دست آيد. اينك هر بار به اندازه يك قاشق سوپخوري از خمير برداريد و به شكل توپ در آوريد. حالا روغن را در ظرفي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا داغ شود. دونات‌ها را در آن سرخ كنيد و روي هوله كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافي‌شان، گرفته شود. اكنون دونات‌ها را در شكر بغلتانيد و براي پذيرائي در ظرف زيبايي بچينيد، رويش سس بريزيد و در صورت دلخواه با بستني ميل كنيد.

روش تهيه سس توت‌فرنگي: توت‌فرنگي و مربا را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و مخلوط كنيد تا يكدست شود.

 

نكات  خواندنی

براي تهيه بستني وانيلي: 200 ميلي‌ليتر شير پرچرب را بجوشانيد و بگذاريد خنك شود آنگاه 1عدد زرده تخم‌مرغ را با 1 قاشق چايخوري وانيل شكري با همزن برقي بزنيد تا روشن و كرم رنگ شود. حالا 150 گرم خامه ساده را با 50 گرم شكر به آن بيفزائيد و به مدت 5 دقيقه با سرعت تند همزن برقي بزنيد. اكنون شير را به تدريج به اين مايه اضافه كنيد و با سرعت كند همزن برقي بزنيد تا مخلوط شود. مايه را به مدت تقريبي 1 ساعت در يخچال نگه داريد تا سرد شود. حالا مايه بستني را در سطل دستگاه بستني‌ساز بريزيد. دستگاه را روشن كنيد و به مدت 40-50 دقيقه صبر كنيد تا بستني آماده شود.

برچسب ها: دوناتطرز تهیه دوناتبستنی وانیلی تعداد بازديد: 430 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است