Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 15:24

بامیه

بامیه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آب.................. 300میلی لیتر (یک و یک چهارم پیمانه)

آرد..................... 200 گرم

روغن جامد.................. 10 گرم

تخم مرغ............. 3عدد

شربت بار (برای داخل خمیر) ............... 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیة شربت بار:

آب ...............400 میلی لیتر

شکر................1 کیلوگرم

جوهر لیمو............... یک دوم قاشق چایخوری

بادکا (گلوکز)................... 100گرم

گلاب.................. 100 میلی لیتر

زعفران حلکرده .................1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - سعيد بابارحيمي:

روش تهیه

آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه آرد را به‌یکباره بیفزائید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. حالا روغن را به خمیر بیفزائید و مخلوط کنید. سپس بگذارید خمیر خنک شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و خوب هم بزنید. اکنون شربت را درون خمیر بریزید و مخلوط کنید. حالا مایة فراهم کرده را درون کیسة شیرینی‌پزی دارای ماسورة کنگره‌دار بریزید و هربار مقداری از آن را داخل روغن ولرم بیندازید و با حرارت تند سرخ کنید. حالا بامیه‌ها را درون شربت خنک شده بیندازید.

روش تهیة شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: بامیهبامیه عسلیطرز تهیه بامیهزولبیا بامیه تعداد بازديد: 773 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است