Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:02

بیسکویت كرمدار ليموئی

بیسکویت كرمدار ليموئی

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

كره 250 گرم

 

شكر 50 گرم

 

خامه 80 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد           300 گرم

 

شكلات آبكرده‌ی صورتی برای تزئین به میزان لازم

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم لیموئی

 

پودر شكر 120 گرم

 

كره‌ی نرم 60 گرم

 

آب لیموی تازه 1-3 قاشق چایخوری

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

رنگ خوراكی دلخواه چند قطره

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه خامه و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد را اضافه نمائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید. حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و بیسكویت را به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید.

بیسكویت‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و هر دو عدد را با كرم به هم بچسبانید. سپس روی بیسكویت‌ها را با شكلات صورتی رنگ و پسته بیارائید.

روش تهیه‌ی كرم لیموئی: پودر شكر و كره را درون كاسه‌ی مناسبی بریزید و با درجه‌ی كند همزن به مدت تقریبی دو دقیقه هم بزنید. سپس آبلیمو، وانیل و رنگ خوراكی را اضافه كنید و مخلوط نمائید.

 

برچسب ها: آموزش بیسکویتانواع بیسکویتبیسکویت كرمدار ليموئیبیسکویت کرم دارروش تهیه کرم لیموییدستور تهیه کرمکرم لیموئی تعداد بازديد: 1387 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است