Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 00:25

پتی‌فور

پتی‌فور

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 150 گرم

 

شکر 150 گرم

 

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری

 

تخم مرغ همزده 3 عدد

 

آرد 150 گرم

 

بادام آسیاب کرده 50 گرم

 

مارمالاد زردآلو 2-3 قاشق سوپخوری

 

خمیر مارسیپان حدود 300 گرم

 

مواد لازم برای روی پتی‌فور:

 

خامه صبحانه 150 گرم

 

شکلات سفید آبکرده 350 گرم

 

گلوکز 1 قاشق سوپخوری

 

رنگ صورتی خوراکی اندکی

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، شکر و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را کم‌کم افزوده و مخلوط نمائید.

حالا آرد الک کرده و بادام را نیز درون مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید. اکنون مایه به‌دست آمده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 20-30 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، رویش مارمالاد زردآلو بمالید و خمیر مارسیپان را روی سطح پودر شکر پاشیده، باز کنید و روی کیک قرار دهید.

اینک کیک را به شکل دلخواهتان قالب بزنید و روی پنجره سیمی بچینید. آن‌گاه پنجره را روی سینی قرار دهید و مایه رویه را روی پتی‌فور بریزید. سپس روی پتی‌فور را با گیپور خوراکی و ترافل بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مایه رویه: خامه را گرم کنید و شکلات را درون آن بریزید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه گلوکز و رنگ را افزوده و ظرف را از روی حرارت بردارید. همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف کنید.

 

برچسب ها: پتی‌فورآموزش پتی فورروش تهیه پتی فورانواع پتی فورمواد لازم پتی فور تعداد بازديد: 1693 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است