Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:35

گوش فیل اراکی

گوش فیل اراکی

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد

 

ماست 400 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 40 میلی‌لیتر

 

آرد به میزان لازم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

شكر حدود 700 گرم (4 پیمانه)

 

آب نیم‌لیتر  (2 پیمانه)

 

جوهر لیمو یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

گلاب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی- آرزو گنجی

 

تخم‌مرغ‌ها، ماست، بیكینگ‌پودر و روغن مایع را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و آن‌گاه آرد را كم‌كم بیفزائید تا مایه، ‌خمیر شود و به دست نچسبد!

سپس روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط استراحت دهید.

سپس آن را به ضخامت نان لواش باز كنید و با برشگری به قطر10 سانتیمتر دایره‌هائی از خمیر ببرید.

حالا گوشه‌ی آن را به صورت پلیسه جمع كنید و در روغن بیندازید تا برشته شود.

اكنون گوش‌فیل‌ها را در شربت خنك‌شده، بغلتانید و در صافی بریزید. اینك گوش‌فیل را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی‌ شربت

شكر، آب، جوهر لیمو و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه شربت را بجوشانید تا قدری غلیظ شود و به اصطلاح قوام پیدا كند.

 

برچسب ها: ماه رمضانشیرینی و دسرشیرینی پزیآموزش قنادیگوش فیل اراکیآموزش گوش فیلشیرینی رمضانگوش فیل تعداد بازديد: 1515 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است