Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 26 آذر 1396 - 00:05

شكلات سوهان عسلی

شكلات سوهان عسلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر 115 گرم

 

آب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

بادام با پوست 60 گرم

 

گردوی نصف كرده 60 گرم

 

پودر زنجفیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكلات شیری 200 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه شربت را بجوشانید تا شكر كارامل شود. سپس بادام، گردو و زنجفیل را به آن بیفزائید و هم بزنید تا آجیل كاراملی شود.

حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و به سرعت مایه را هم بزنید و با قاشق روی فویل چربكرده بریزید. اكنون صبر كنید تا این مواد كاملاً خنك شود.

اینك شكلات شیری را آب كنید و آجیل كاراملی را تا نیمه در شكلات بزنید و دوباره روی فویل بگذارید. همینكه شكلات سفت شد، آن را از فویل جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شكلات سوهان عسلیروش تهيه شكلات سوهانآموزش شكلات سوهانمواد لازم شكلات سوهانشكلات سوهانسوهان عسلیتهيه سوهان تعداد بازديد: 399 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است