Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 05:50

رول‌های ارده و كنجد

رول‌های ارده و كنجد

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره‌ خرد كرده 200 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

ارده 200 میلی‌لیتر

 

گردوی خرد كرده 100 گرم

 

پودر شكر 100 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

 كنجد یك‌دوم پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

كره و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید، رویش ارده بمالید و مخلوط گردو و پودر شكر بپاشید و خمیر را رول كنید.

حال آن را به عرض یك سانتیمتر ببرید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی، بچینید. اكنون رویشان زرده‌ تخم‌مرغ بمالید، كنجد بپاشید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه سینی را از فر درآورید و روی پنجره‌ سیمی بگذارید تا شیرینی خنك شود. اكنون رول‌های ارده و كنجد را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یاد‌آوری: اگر خمیر سفت بود. مقداری شیر به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: رول‌های ارده و كنجدآموزش رول اردهروش تهيه رول اردهمواد لازم رول هاي اردهرول هاي اردهارده و كنجد تعداد بازديد: 1563 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟