Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 12:51

شیرینی تُرد خرمایی

شیرینی تُرد خرمایی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شیرینی تُرد خرمایی

مواد لازم برای 24 برش:

كره 75 گرم (یك سوم پیمانه)

عسل 30 میلیلیتر یا 2 قاشق سوپخوری

بیسكویت ساقه طلائی آسیابكرده 225 گرم

خرمای خردكرده  75 گرم یا یك دوم پیمانه

كشمش طلائی 75 گرم یا دو سوم پیمانه

شكلات شیری 150 گرم

خامه‌ی ساده  150 گرم

 

طرز تهیه شیرینی تُرد خرمایی

قالبی به اندازهی 18 × 18 سانتیمتر را با كاغذ آلومینیمی بپوشانید. در ظرف مناسبی، كره و عسل را مخلوط كنید و روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا كره ذوب شود. حالا بیسكویت، خرما و كشمش را به تركیب كره و عسل بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید و خوب مخلوط كنید. مخلوط به دست آمده را در قالب پهن كنید و بفشارید. قالب را به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید. خامه را در ظرف دیگری بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا حبابهائی روی خامه ایجاد شود. بعد شكلات شیری خرد كرده را بیفزائید. آنگاه ظرف را از روی اجاق بردارید و پس از كمی سرد شدن، آن را روی مواد قبلی بریزید. اینك قالب را دوباره در یخچال بگذارید و بعد از چند ساعت، به اندازهی دلخواه برش دهید و در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: طرز تهیه شیرینیشیرینی خرماییشیرینی تردطرز تهیه شیرینی خرماییدستور پخت شیرینی خرمایی تعداد بازديد: 1275 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است