Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:55

مارمالاد گیلاس | طرز تهیه مارمالاد گیلاس

مارمالاد گیلاس | طرز تهیه مارمالاد گیلاس

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

برای تهیه مارمالاد گیلاس، گیلاس سیاه، هسته گرفته و ریز خرد کرده یک و نیم کیلوگرم (حدود 4 پیمانه)

 

آبلیمو 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق چایخوری

 

پکتین حدود 30 گرم

 

شکر دانه ریز 600 گرم

آشپزباشی- سحر سامانی

 

برای تیه مارمالاد گیلاس، گیلاس، آبلیمو، پوست لیمو و پکتین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت تند بگذارید تا بجوشد و گاهی آن را هم بزنید. آن‌گاه شکر را بیفزائید و پس از جوشیدن، 1 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید.

سپس مارمالاد را در شیشه استریل کرده بریزید و در شیشه را محکم ببندید. همینکه مربا خنک شد، آن را در یخچال بگذارید.   

 

برچسب ها: آموزش مارمالادانواع مارمالادمارمالاد گیلاسمارمالادهاروش تهیه مارمالاد گیلاس تعداد بازديد: 1148 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است