Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:09

بیسكویت آناناس

بیسكویت آناناس

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

كره 150 گرم

 

شكر ‌ریز 200 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

آناناس خرد كرده 200 گرم

 

آرد 360 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

مخلوط شكر و دارچین 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آناناس را بیفزائید و مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را نیز درون این مایه بریزید.

اكنون هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید.

سپس رویشان از مخلوط دارچین و شكر بپاشید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.

اینك شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: بیسكویت آناناسروش تهیه بیسکویتشیرینی و دسرآموزش قنادیبیسکوئیتآموزش آناناسانواع بیسکوئیت تعداد بازديد: 682 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است