Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 03:28

شیر برنج پرتقالی

شیر برنج پرتقالی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 100 گرم

شیر 600  میلی‌لیتر (حدود دو و یک‌دوم پیمانه)

عسل 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

خامه صبحانه 150 گرم

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

خلال پسته 30 گرم

مربای پوست پرتقال به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

برنج، شیر و عسل را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج بپزد و نرم شود.

آن‌گاه خامه و رنده پوست پرتقال را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

سپس شیر‌برنج پرتقالی را در ظرف‌های مناسب پذیرائی بریزید و با خلال پسته و مربای پرتقال بیارائید.

برچسب ها: دسر سنتیآشپزباشیآرزو گنجیشیر برنج پرتقالیمواد لازم برای تهیه شیر برنجدسر پرتقالی خوشمزه تعداد بازديد: 1373 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است