Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:12

دلی موس شکلاتی

دلی موس شکلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

خامه صبحانه 300گرم

شکلات تلخ خرد کرده 300 گرم

خامه فرم گرفته 300گرم

دلی کارامل 150گرم

پودر ژلاتین 2قاشق سوپخوری

آب 90 میلی لیتر (حدود یک سوم پیمانه)

آشپزباشی - مریم امیری

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خامه کاملاً داغ شود. آن‌گاه شکلات را به خامه بیفزائید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کرم گاناش فراهم کرده خنک شود. حالا خامه فرم گرفته را با دلی کارامل مخلوط کنید و پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری حل کند.

اکنون محلول ژلاتین را به گاناش بیفزائید و بلافاصله آن را به مخلوط خامه و دلی افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

آن‌گاه مایه فراهم کرده را در قالب سلیکونی به گنجایش 1 لیتر بریزید و قالب را یک شب در فریزر نگه دارید. اکنون دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبایی قرار دهید.

یادآوری: دلی کارامل را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریدسر تابستانیدسر سادهدسر خوشمزهدلی موس شکلاتی تعداد بازديد: 2501 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟